ام الكتكوت لتعليم الخياطة ومشتملاتها
اهلا بكم اخواتى الغاليات فى منتدى ام الكتكوت لتعليم الخياطة و مشتملاتها اتمنى لكم قضاء وقت مفيد مع اجمل التحيات

ام الكتكوت لتعليم الخياطة ومشتملاتها

كيف تدخلين مجال التفصيل من اوسع ابوابه باقل خبرة
 
الرئيسيةالمواضيع الاخيرس .و .جبحـثالتسجيلدخول
اتمنى للجميع الاستفادة و اتمنى ان تقضوا وقتا ممتعا فى المنتدى و نعتذر عن الاعطال الخاصة بالصور وان شاء الله سيحدث تغيير لاحقا امنياتى بالتوفيق للجميع (ادارة المنتدى)
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» مقاطع فيديو للخياطة و التطريز الالى
الأحد ديسمبر 25, 2016 5:32 pm من طرف djlili

» بنطلون حريمى
الثلاثاء ديسمبر 15, 2015 5:32 pm من طرف omelkatkot

» أعشاش اللحمة بالبطاطس
الثلاثاء يوليو 21, 2015 11:41 pm من طرف djlili

» ملايات هنا السوهاجية بأفضل الاسعار
الثلاثاء مارس 03, 2015 10:04 pm من طرف hanod29

» ملف متكامل عن تشريح جاكت وخياطته
السبت فبراير 14, 2015 11:09 am من طرف ماجى

» محاضرات ام الكتكوت لتعليم الخياطة
الجمعة فبراير 06, 2015 7:29 pm من طرف ميسون2010

» اعادة دورة تفصيل و خياطة الملابس النسائية فى شكل ملف ووورد
الثلاثاء ديسمبر 16, 2014 3:49 pm من طرف simaana

» كتاب تفصيل و خياطه الملابس للنساء
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 3:50 pm من طرف فلة الجمال

» موديلات للبنوتات سهلة للمبتدئات
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 3:41 pm من طرف فلة الجمال

» كتاب فن الخياطة (هام جدا)
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 3:38 pm من طرف فلة الجمال

منتدى

شاطر | 
 

 بصل مقرمش للكشرى المصرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ام دودى
محررة
avatar

عدد الرسائل : 114
العمل/الترفيه : ربة منزل
تاريخ التسجيل : 10/01/2010

مُساهمةموضوع: بصل مقرمش للكشرى المصرى   الإثنين فبراير 15, 2010 9:25 pm

فقط رشى البصل شوية دقيق قبل التحمير بخمس دقائق ولا ترشى ملح
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أم ذر
المشرفة
المشرفة
avatar

عدد الرسائل : 864
الموقع : ليبية
العمل/الترفيه : الخياطة والتفصيل وفنون اخرى
تاريخ التسجيل : 03/11/2008

مُساهمةموضوع: رد: بصل مقرمش للكشرى المصرى   السبت فبراير 27, 2010 5:16 pm



فقط!!!!!

اختي ام دودي اريد منكي طريقة عمل الكوشري المصري البيتي بالتفصيل الممل
اريد اجربه

منتظرررراك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أم سلمى
عضوة
avatar

عدد الرسائل : 48
تاريخ التسجيل : 07/10/2010

مُساهمةموضوع: رد: بصل مقرمش للكشرى المصرى   الأحد نوفمبر 07, 2010 5:20 pm

طريقة الكشرى المصرى سهلة جدا وكل واحدة ونفسها فى الاكل عن نفسى هقولك بعمله ازاى
المكونات مكرونة صغيرة وارز وشعرية او مكرونة اسباجتى رفيعة وعدس بجبة مش الاصفر وصلصة طماطم وثوم ومعلقتين خل وليمون وبصل وحمص الشام لو حبيتى المقادير بحسب الكمية والافراد
اولا انا بقطع البصل شرائح واحمرها فى زيت سخن وكتير شوية وتخلى بالك عشان مايتحرقش بس يحمر ويقرمش وطلعية فى مصفة وتركنية على جنب
ثانيا بعمل الدقة وهى بفروم فاصين ثوم او اكتر حسب الكمية الى عايزاها وتجيبى طاسة فيها شوية زيت مش كتير على قد الثوم وقبل مايتحمر تحطى معلقتين الخل وربع كوب عصير ليمون علية وملح وكمون ولو عايزة شطة وكوب ماء وبمجرد مايغلى اطفى وبرضة اركنية شوية
ثالثا الصلصة تحمرى ثوم وتحطى فوقة صلصة الطماطم وملح وفلفل وكمون وتسيبة لما يستوى ويكون ماسك شوية مش اوى وتركنية
رابعا بعمل الارز بالشعرية العادى بتحمير الشعرية بعد كسرها لقطع صغيرة وبعدين الارز عليها والماء يكون فوق الارز بشوة بسيطة يكون مغطيهاولما يشرب الماء شوية وطى النار خالص وعلى ما الارز يستوى سخنى ماء لسلق المكرونةوبعد عمل المكرونة وتصيفها جيبى حله مناسبة او الى سلقتى فيها المكرونةوضيفى الارز والمكرونة والعدس بجبة بعد سلقة والحمص على بعض وقلبى
طريقة التقديم او الغرف سخنى الصلصة تانى وتغرفى المكونات الى خلطيها فى اطباق عميقة شوية وعلى وشة رشى البصل المحمر واغرفى الصلصة فى اطباق لوحده وكمان الدقة لوحدة والغرف منها حسب الى يحب يحط ياريت اكون قدرت افيدك وياريت تجربى الطبق ده عندنا اسبوعى خطير دى طريقتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام وفاء
عضوة جديدة
avatar

عدد الرسائل : 5
تاريخ التسجيل : 08/11/2010

مُساهمةموضوع: رد: بصل مقرمش للكشرى المصرى   الإثنين نوفمبر 08, 2010 5:01 pm

[color=darkred][b]يا سلالالالالام تسلم ايديكي يا غاليه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بصل مقرمش للكشرى المصرى
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ام الكتكوت لتعليم الخياطة ومشتملاتها :: قسم من تجاربى المنزلية-
انتقل الى: