ام الكتكوت لتعليم الخياطة ومشتملاتها
اهلا بكم اخواتى الغاليات فى منتدى ام الكتكوت لتعليم الخياطة و مشتملاتها اتمنى لكم قضاء وقت مفيد مع اجمل التحيات

ام الكتكوت لتعليم الخياطة ومشتملاتها

كيف تدخلين مجال التفصيل من اوسع ابوابه باقل خبرة
 
الرئيسيةالمواضيع الاخيرس .و .جبحـثالتسجيلدخول
اتمنى للجميع الاستفادة و اتمنى ان تقضوا وقتا ممتعا فى المنتدى و نعتذر عن الاعطال الخاصة بالصور وان شاء الله سيحدث تغيير لاحقا امنياتى بالتوفيق للجميع (ادارة المنتدى)
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» مقاطع فيديو للخياطة و التطريز الالى
الأحد ديسمبر 25, 2016 5:32 pm من طرف djlili

» بنطلون حريمى
الثلاثاء ديسمبر 15, 2015 5:32 pm من طرف omelkatkot

» أعشاش اللحمة بالبطاطس
الثلاثاء يوليو 21, 2015 11:41 pm من طرف djlili

» ملايات هنا السوهاجية بأفضل الاسعار
الثلاثاء مارس 03, 2015 10:04 pm من طرف hanod29

» ملف متكامل عن تشريح جاكت وخياطته
السبت فبراير 14, 2015 11:09 am من طرف ماجى

» محاضرات ام الكتكوت لتعليم الخياطة
الجمعة فبراير 06, 2015 7:29 pm من طرف ميسون2010

» اعادة دورة تفصيل و خياطة الملابس النسائية فى شكل ملف ووورد
الثلاثاء ديسمبر 16, 2014 3:49 pm من طرف simaana

» كتاب تفصيل و خياطه الملابس للنساء
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 3:50 pm من طرف فلة الجمال

» موديلات للبنوتات سهلة للمبتدئات
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 3:41 pm من طرف فلة الجمال

» كتاب فن الخياطة (هام جدا)
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 3:38 pm من طرف فلة الجمال

منتدى

شاطر | 
 

 اكلة فراخ هتكلي صوابعك وراها

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
bentaboha
عضوة جديدة
avatar

عدد الرسائل : 17
تاريخ التسجيل : 21/05/2009

مُساهمةموضوع: اكلة فراخ هتكلي صوابعك وراها   الجمعة مايو 29, 2009 10:50 pm

ياستي تجيبي طبق صدور فراخ كخليه اي كميه انت عايزها
ملعقتين صويا صوص
جنزبيل اخضر او ملعقه صغيرة بودر
ملعقه صغيرة ثوم بودر او فين ثوم
بصله متوسطة الحجم
2 حبة فلفل اخضر رومي
ملعقة كبيرة صوص المستردة
ملعقة كبيرة مايونيزاو حبتين جبنه مثلثه لو مش عايزه مايونيز
ملعقتين كتشب
تشوحي الفراخ المغسوله بالدقيق و الملح و الخل في طاسه لوحدها
و تشوحي البصل لحد ما يدبل و تضيفي الفلفل لحد ما يدبل و تضبفي الجزر و الثومو الجنزبيل اذا كان اخضر لحد ما يدبل و من ثم تضيفي الفراخ و تضيفي البهارات من فلفل اسود و ملح و المسترده و اكاتشب لحدما تحسي انه الفراخ خددت لون الخضار و قبل التقديم تضيفي المايونيز و تسيبيه مع الخلطه علي نار هاديه دقيقه دقيتين قبل التقديم مباشرة و مش مستحب تسخين الاكله دي تاني اذا كنت اضفتي المايونيز هي مرة واحده بس و تتاكل علي طول
و بالهنا والشفا
ادعو لماما عشان هي اللي علمتني الاكله دي منها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
omelkatkot
الادارة العامة
avatar

عدد الرسائل : 883
الموقع : موقع ام الكتكوت لتعليم الخياطة و مشتملاتها
العمل/الترفيه : معلمة للاقتصاد المنزلى
تاريخ التسجيل : 19/08/2008

مُساهمةموضوع: رد: اكلة فراخ هتكلي صوابعك وراها   الإثنين يونيو 22, 2009 9:47 am

يعنى الفراخ هتستوى فى الاناء بدون ماء على نار هادئة مع خلطتها

لكنها وصفة جميلة

ان شاء الله هجربها

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://omelkatkot.ahlamuntada.com
أم ذر
المشرفة
المشرفة
avatar

عدد الرسائل : 864
الموقع : ليبية
العمل/الترفيه : الخياطة والتفصيل وفنون اخرى
تاريخ التسجيل : 03/11/2008

مُساهمةموضوع: رد: اكلة فراخ هتكلي صوابعك وراها   الثلاثاء يونيو 23, 2009 8:48 pm

الله يخليكي ويطول بعمر الماما
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام حمودى
المشرفة
المشرفة
avatar

عدد الرسائل : 120
تاريخ التسجيل : 04/01/2009

مُساهمةموضوع: رد: اكلة فراخ هتكلي صوابعك وراها   الأربعاء يونيو 24, 2009 6:10 pm

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اكلة فراخ هتكلي صوابعك وراها
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ام الكتكوت لتعليم الخياطة ومشتملاتها :: قسم الاكلات المنوعة-
انتقل الى: