ام الكتكوت لتعليم الخياطة ومشتملاتها
اهلا بكم اخواتى الغاليات فى منتدى ام الكتكوت لتعليم الخياطة و مشتملاتها اتمنى لكم قضاء وقت مفيد مع اجمل التحيات

ام الكتكوت لتعليم الخياطة ومشتملاتها

كيف تدخلين مجال التفصيل من اوسع ابوابه باقل خبرة
 
الرئيسيةالمواضيع الاخيرس .و .جبحـثالتسجيلدخول
اتمنى للجميع الاستفادة و اتمنى ان تقضوا وقتا ممتعا فى المنتدى و نعتذر عن الاعطال الخاصة بالصور وان شاء الله سيحدث تغيير لاحقا امنياتى بالتوفيق للجميع (ادارة المنتدى)
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» مقاطع فيديو للخياطة و التطريز الالى
الأحد ديسمبر 25, 2016 5:32 pm من طرف djlili

» بنطلون حريمى
الثلاثاء ديسمبر 15, 2015 5:32 pm من طرف omelkatkot

» أعشاش اللحمة بالبطاطس
الثلاثاء يوليو 21, 2015 11:41 pm من طرف djlili

» ملايات هنا السوهاجية بأفضل الاسعار
الثلاثاء مارس 03, 2015 10:04 pm من طرف hanod29

» ملف متكامل عن تشريح جاكت وخياطته
السبت فبراير 14, 2015 11:09 am من طرف ماجى

» محاضرات ام الكتكوت لتعليم الخياطة
الجمعة فبراير 06, 2015 7:29 pm من طرف ميسون2010

» اعادة دورة تفصيل و خياطة الملابس النسائية فى شكل ملف ووورد
الثلاثاء ديسمبر 16, 2014 3:49 pm من طرف simaana

» كتاب تفصيل و خياطه الملابس للنساء
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 3:50 pm من طرف فلة الجمال

» موديلات للبنوتات سهلة للمبتدئات
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 3:41 pm من طرف فلة الجمال

» كتاب فن الخياطة (هام جدا)
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 3:38 pm من طرف فلة الجمال

منتدى

شاطر | 
 

 طريقة عمل العجة المصرية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
omelkatkot
الادارة العامة
avatar

عدد الرسائل : 883
الموقع : موقع ام الكتكوت لتعليم الخياطة و مشتملاتها
العمل/الترفيه : معلمة للاقتصاد المنزلى
تاريخ التسجيل : 19/08/2008

مُساهمةموضوع: طريقة عمل العجة المصرية   الخميس أغسطس 28, 2008 5:47 pm

مقادير وطريقة العجة المصرية

واحد بصلة مفرية ومحمرة

ثلاث بيضات

عدة اعواد من البقدونس المفرى

ملعقة دقيق

ملح + فلفل

تخلط جميع المقادير السابقة

ثم توضع ملعقة كبيرة زيت فى طاسة وتفضل تيفال على النار

ثم يوضع المقدار السابق بالملعقة على شكل مستديرات او على شكل قرص كبير

وحتى تحمر تقلب لتحمر على الوجه الاخر


وتنشل و تقدم

وبالهنا و الشفا


لكم منى اجمل تحية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://omelkatkot.ahlamuntada.com
ماما زوزو
عضوة جديدة


عدد الرسائل : 9
تاريخ التسجيل : 28/08/2008

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل العجة المصرية   الخميس أغسطس 28, 2008 10:43 pm

انا بحب العجة دى جدا
بس انا باكتر البقدونس

وكمان بكتر البصل
بس حاسه طريقتك اخف والطف فى الاكل
وكمان انا بحمرها فى زيت غزير


اجرب طريقة يام الكتكوت :king:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
so
عضوة جديدة


عدد الرسائل : 1
تاريخ التسجيل : 25/07/2009

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل العجة المصرية   السبت يوليو 25, 2009 2:58 pm

انا بعملها فى صينيه وبضيف لها جزر مفروم وفلفل حامى وفلفل رومى والبيض كمان بيكون اكتر من عشرين بيضه واضع الصينيه فى الفرن
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل العجة المصرية
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ام الكتكوت لتعليم الخياطة ومشتملاتها :: قسم الاكلات المنوعة-
انتقل الى: